ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ STATUS OFFICE

ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

Στις σύγχρονες εργασιακές συνθήκες, το κάθισμα αποτελεί το πλέον σημαντικό εργαλείο για την βελτιστοποίηση της εργασίας μας. Ένα αξιόπιστο διευθυντικό κάθισμα που υποστηρίζει το σώμα μας, θα διασφαλίσει άνετη και ξεκούραστη εργασία. Η Status Office, προτείνει διευθυντικά καθίσματα τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε μοντέλα που ανταποκρίνονται στα ανθρωπομετρικά δεδομένα και προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Όλα τα διευθυντικά καθίσματα της σειράς
μας ανταποκρίνονται στα σύγχρονα εργονομικά κριτήρια, ώστε να εξασφαλίζουν τη μη στατική καθιστική εργασία. Με τους μηχανισμούς synchro και relax παρέχουν δυνατότητες ανάπαυσης και σωστής στάσης του σώματος, ώστε το σώμα να δέχεται την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση κατά την πολύωρη εργασία στο γραφείο.
Η Status Office διαθέτει μια μεγάλη συλλογή διευθυντικών καθισμάτων που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας καθίσματα με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, υλικά επένδυσης και κατασκευής.